A Novo C Immun Liquid és a liposzómás technológia

novo-c-immun-liquid-5A Novo C Immun Liquid A legújabb technológiát használja fel hatékonyságához, mely a nanotechnológia része. Ez a technológia olyan különleges tulajdonságú anyagokat alkalmaz, mint a liposzómák. A liposzóma egy folyadékkal töltött gömb buborék, amit kívülről egy természetes foszfolipid kettősmembrán vesz körbe.

A liposzómás technológiának az előnye, hogy a hatóanyagot célzott szállításra bírja a szervezetben illetve a hatóanyag keringésének idejét is növeli. Így érhető el hatékonyabb felszívódás, illetve csökkenthető a dózis. A technológia során kis mennyiségű anyagot tudnak eljuttatni a test konkrét szöveteihez, anélkül, hogy bármely más testrészt érintene.

A bevételt követően a liposzómák egyenesen a vékonybél felé veszik az útjukat. A foszfolipid réteg védelmet nyújt a C-vitamin számára az emésztési folyamat során. Először feloldódnak vízben, vagy gyümölcslében, majd gyorsan mozognak az emésztőrendszeren keresztül. Nem igényelnek semmilyen emésztési tevékenységet, gyorsan felszívódnak a vékonybélben, és egyből a véráramba jutnak. Elszállítják az egész testben közvetlenül a sejtekhez szükséges C-vitamint.

Novo C Immun Liquid Liposzómális C-vitamin készítmény

Minőség és megbízhatóság

  • génmódosítatlan összetevők
  • kizárólag természetes napraforgó lecitint tartalmaz
  • nem tartalmaz cukrot, keményítőt, mesterséges ízesítőket és színezékeket, tejterméket, búzát, glutént, élesztőt
  • tartósítószertől mentes
  • a Novo C Immun Liquid modern gyártási folyamata megfelel a Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat követelményeinek